L’Ajuntament de Marratxí, a través de l’àrea de Joventut, ha entregat els premis a les tres guanyadores del concurs de fotografia “A ulls de dona jove”, que ha estat un dels actes municipals per commemorar el Dia Internacional de la Dona. L’objectiu del certamen ha estat donar visibilitat a totes aquelles dones joves d’entre 16 i 35 anys que tenen un talent especial per fotografiar altres dones.

Les tres guanyadores han estat:

Primer premi: Aisha Bauzà Puche (125 euros en material fotogràfic)

Segon premi: Marina López Pizà (75 euros en material fotogràfic)

Tercer premi: Natalia Aranda López (50 euros en material fotogràfic)

La regidora de Joventut, Irene García, ha entregat els guardons a les premiades i ha agraït a totes les joves que han participat al concurs. El jurat ha valorat la originalitat, la tècnica i la representativitat de les fotografies. Amb totes les fotografies presentades es va fer una exposició el passat dia 6 de març al Parc de la Mediterrània.

La temàtica del concurs consistia en mostrar la mirada de les dones joves sobre altres dones. Es podien presentar fotografies de dones joves en el seu dia a dia: a la feina, estudiant, fent esport, fent activitats artístiques, fent activitats de lleure, desenvolupant-se a l’àmbit familiar i social, i en qualsevol manifestació de la vida d’una dona jove.

Principally, these: Works without any strict diet plan Works without any strict workouts routines All naturally formulated and processed Put a stop to growth of fat cells on several body parts like thighs, waist and hips. Garcinia Cambogia – The New Weight Loss Supplements On The Block As demanding as it may seem, divest yourself of those additional pounds and keeping them off for good is not an intricate task. There are a few positive reasons why numerous individuals should take African Mango Extract: African Mango diet pills stimulate the production of Adiponectin, which is accountable for eradicating bad cholesterol and promoting good cholesterol. revatio Adiponectin also plays an imperative part in normalizing the level of insulin, glucose inclusion, and eradicates fatty liver tissues.