Aquesta setmana ha començat, un curs més, el programa sobre educació viària de l’Ajuntament, que es du a terme a través de la Policia Local. És un programa plenament consolidat en el municipi i que arriba a totes les etapes de la formació obligatòria, des de la primera etapa de l’educació infantil (de 0 a 3 anys) fins a l’educació secundària. La primera sessió del programa s’ha duit a terme a l’escola Nova Cabana.

En total, al llarg del curs, el programa arriba a uns 5.500 alumnes del municipi, repartits en 17 centres educatius: set públics, quatre de concertats, tres de privats i dos centres d’educació especial.

“Estam molt satisfets de l’acollida que té el programa entre els alumnes. Evidentment, segons l’edat, les explicacions van en un sentit o un altre: parlam des de com cal anar en bicicleta i en patinet, per al més jovenets, fins a la influència de l’alcohol i les drogues en la conducció de vehicles per als d’edat més avançada”, explica Miquel Ramis, oficial de Policia, encarregat d’aquest programa municipal d’educació viària, amb Joan Tudela.

Al llarg de tot el curs escolar, els agents fan sessions (tant teòriques com pràctiques) a les distintes escoles fins a finals de maig, en què el darrer divendres se celebra la Diada d’Educació Viària.