QUÈ FER A MTXI?

DESCOBREIX EL TEU MUNICIPI A #MARRATXÍÉSVIU

El nou portal turístic i agenda web que aglutina tots els esdeveniments socials, culturals i d’oci de Marratxí!

FIRA DEL FANG 2022

Aquest març torna la fira més important de ceràmica de Mallorca amb tallers, ballades populars, mostres de música i molt més per a gaudir d’aquests dies. Del 5 al 13 de març.

QUÈ FER A MTXI?
fachada sa deixalleria

CERÀMICA DE MARRATXÍ

‘Ceràmica de Marratxí’ neix amb l’objectiu d’unificar sota aquesta denominació la promoció i difusió de la vessant artística, comercial i turística de la ceràmica del municipi.

Viure a MTXI

COMERÇOS EMBLEMÀTICS

Emblemàtics balears neix de la necessitat de protegir l’activitat comercial de proximitat i, més específicament, la dels establiments amb més tradició dels municipis.

HISTÒRIA DEL MUNICIPI

Descobreix la història del municipi, des dels seus inicis pre romans fins al seu desenvolupament en el segle XIX.

CONEIX MTXÍ

SA REFINADORA

Durant el seus 65 anys de vida (1930-2005) Indústries Agrícoles de Mallorca, situada a l’Av. Antoni Maura del Pont d’Inca i més conegut com sa Garrovera, sa Farinera, sa Refinadora…, va concentrar la seva activitat industrial en la producció de derivats de la garrofa (farina, goma de garrofí i alcohol).

manos dando molde a una vasija de barro

TERRA DE FANG

Des de finals del segle XVII comença la tradició de les olles a Pòrtol essent la època del segle XIX i el segle XX el període de màxima expansió. Amb l’argila blanca, extreta del Pou del Coll i la terra roja de les Coves de Can Guidet es fabricaven tots els utensilis per cuinar i conservar els aliments.

Logo Marratxí

SLOW DESTINATION

L’Objectiu del consistori és, d’una banda, fer més atractives les accions consolidades previstes per al públic visitant i, de l’altra, realitzar accions test on proposar clarament un producte basat en l’interès del visitant: gastronomia i entreteniment familiar, sobre un posicionament slow.

manos dando molde a una vasija de barro y personas caminando en el fondo

VISIT MARRATXÍ

Aquí hi trobareu informació sobre què fer a Marratxí, sobre els productes autòctons i locals o espais on poder-vos allotjar. En definitiva, visit.marratxi.es és la web turística del municipi.

manos dando molde a una vasija de barro y personas caminando en el fondo

MARRATXÍ EN XIFRES

Consulta totes les dades referent al municipi de Marratxí: habitants, localitats i molt més.