El Parc de la Mediterrània ha acollit aquest dijous la primera parada de la ruta de mobilitat sostenible de vehicles híbrids i elèctrics eChallenge. l batle Miquel Cabot ha donat la benvinguda als participants i ha parlat sobre mobilitat sostenible, uns dels eixos principals de la política del Consistori. “Estem molt contents de col·laborar amb la eChallenge perquè cal concienciar la ciutadania de la importàcia de col·laborar amb el respecte al medi ambient. L’Ajuntament està compromès amb la crisi mediambiental que tenim i per aquesta raó la flota dels cotxes de Policia Local són elèctrics i híbrids i en breu ho seran també la flota de vehicles de la brigada”. El batle de Marratxí ha remarcat que és molt important fer front a la crisi sanitària i a la crisi econòmica però “també és prioritari posar fi a l’agulla a aquesta crisi mediambiental que tenim”.

En acabar els participants de la ruta s’han sotmès a diferents proves marcades per l’organització que pretén promoure el canvi cap a una societat sostenible, eficient i circular. Posteriorment, el Consistori ha oferit un berenar a tots els participants, que han continuat la seva ruta a les 12 hores.

Al parc de la Mediterrània hem pogut veure els darrers models de cotxes elèctrics i híbrids mostrats pels principals concessionaris de l’illa que participen en aquest esdeveniment.