Espai Jove Marratxí

Espai Jove va néixer a Marratxí al 2005 com a projecte aglutinador d’activitats de caire educatiu i sociocultural que dona protagonisme a les iniciatives dels joves del municipi. Ara, el projecte ha crescut i també el perfil dels seus integrants, de manera que la seva identitat visual també havia d’evolucionar, per tal d’adaptar-se millor a un segment de públic més major.

El procés de rebranding que s’ha escomès obeeix per tant a la necessitat de transformar la seva imatge gràfica, enfocant-la cap a la nova realitat del projecte, connectant amb joves d’edats compreses entre els 14 i els 30 anys. La intenció d’aquesta nova proposta gràfica és projectar una imatge de diàleg, moviment, joventut, participació i modernitat.

El 8 d’octubre comença una nova era per l’Espai Jove Marratxí

Agenda

Carnets

El carnet ISIC és l’únic document que acredita la condició d’estudiant arreu del món, reconegut per la UNESCO i la Unió europea.

Avantatges: es pot gaudir de 40.000 descomptes a 120 països en museus, teatres, transports, activitats culturals i molt més.

Edat: a partir dels 12 anys i sense límit d’edat

Preu: 9€

Validesa: un anys de durada, des de la data d’emissió.

El Carnet Teacher està creat especialment per a professors. Permet obtenir descomptes en viatges, museus, monuments i exposicions a un nombre de països.

Avantatges: descomptes en tarifes aèries, museus, teatres, activitats culturals…. arreu del món.

Validesa: un any a partir de la data d’emissió

Preu: 9 €

El carnet d’alberguista permet idenf¡tificar-se com a membre de la REAJ (Red Española de Albergues Juveniles- www.reaj.com) i allotjar-se als albergs que hi pertanyen així com als associats a la IYHF (International Youth Hostel Federation – www.iyhf.org). També gaudir dels diferents avantatges i promocions que ofereixen.

Modalitats:

–          Juvenil: menors de 30 anys. Preu 6€

–          Adults: a partir de 30 anys, sense límit d’edat. Preu: 13€

–          Grup: mínim 10 persones menors de 30 anys. Preu: 16 € (Aquest carnet és gratuït sempre que es demostri la condició de grup federat, associació, etc. S’ha de presentar una fotocopia dels estatuts, per adjuntar amb l’imprès)

–          Familiar: famílies espanyoles amb fills menors de 18 anys. Preu: 25€

Validesa: el carnet té una durada d’un anys des del dia en que s’emet.

Aquest carnet NO es pot tramitar a l’Àrea de Joventut.

El Carnet Jove del Govern de les Illes Balears té com a funció principal propiciar l’accés a un seguit de producte, serveis i avantatges econòmics per als joves. Està destinat als joves d’entre 14 i 30 anys, ambdues edats incloses.

Preu: 6€

Es pot sol·licitar en qualsevol moment al llarg de l’any, amb una vigència de 4 anys des de l’emissió, si bé caduca quan el titular arriba a l’edat de 31 anys. Cal presentar el DNI (o fotocopia), passaport, o document d’identitat equivalent.

Per aconseguir el Carnet Jove només cal anar 8tant el jove com qualsevol altrer persona, sempre que dugui al menys una fotocòpia del DNI del futur titular) a qualsevol oficina de “La Caixa” o de “BMN Sa Nostra” o bé a l’Institut Balear de la Joventut (Departament de Carnet Jove, C/ Uruguai, s/n Palma, tel. 971 17 89 37 carnetjove@ibjove.caib.es).

Ara També es pot sol·licitat el Carnet Jove mitjançant la web oficial http://carnetjove.caib.es amb un formulari molt fàcil d’emplenar.

Agenda Jove

Agenda Jove Febrer 2020 (PDF)

Agenda Jove Desembre 2019 (PDF)

Agenda Jove Novembre  2019(PDF)

Espai Pont d’Inca

C/ Santa Caterina Thomas

Tel: 610 19 11 48

dinamitzaciomarratxi4@gmail.com

Espai Pla de Na Tesa

 C/ Ca n’Agulla, 5

Tel: 687 61 05 72

dinamitzaciomarratxi2@gmail.com

Espai Pórtol

C/ Albert Castell, 4A

Tel. 637 09 81 87

 dinamitzaciomarratxi1@gmail.com