Futbol-in, un projecte d’integració

Futbol-in, és un projecte de futbol comunitari de Serveis Socials; des dels seus inicis l’any 2017, han passat devers 200 al·lots d’entre 13 i 22 anys, què han trobat en l’esport una eina d’integració i de creixement personal. Actualment els joves arriben tant des de l’àrea de Serveis Socials com de l’Espai Jove de Marratxí.

Els entrenaments es duen a terme el dijous de cada setmana al camp de futbol d’Es Figueral. Els joves mitjançant l’esport, adquireixen rutines i valors com el compromís, la puntualitat, la disciplina, el respecte o el companyerisme.

Educador Social – Toni Arbós

Telèfon:  663751795

Finalitat Futbol-in

El perfil dels joves que arriben a Fubtolin, és molt variat: hi ha al·lots que estudien, que cerquen feina o que ja s’han incorporat al mercat laboral. Arriben a Futbol-in perquè cerquen una activitat d’oci, per carències personals o parentals, gent que té timidesa i troba en l’esport una forma de socialitzar. Altres han arribat per Serveis Socials, es tracta de joves als que els hi costa complir normes o d’altres que pateixen qualque trastorn de l’espectre autista.

Gràcies a Futbol-in, joves que tal vegada no tindrien cabuda en un equip federat per qüestions tècniques o d’estat físic, poden jugar al seu esport favorit a la vegada que consoliden valors jugant en equip.