PATIS OBERTS

El projecte “Patis oberts”, impulsat per l’Ajuntament de Marratxí, cerca generar un espai socioeducatiu als diferents espais dels centres educatius fora de l’horari lectiu formal amb l’objectiu d’afavorir la igualtat d’oportunitats socioeducatives i reduir les desigualtats.

fachada sa deixalleria

PORTAL ENTITATS SOCIALS A MARRATXÍ

En aquest portal web podràs trobar tota la informació referent a les diferents entitats socials que hi ha al municipi.

IMPLICA-T’HI

25N MARRATXÍ

Un any més Marratxí s’uneix al “Dia internacional contra la violència masclista” que es celebra cada any el 25 de novembre. Per aquest any hi ha preparats diversos actes reivindicatius en favor de la igualtat de gènere i l’erradicació de la violència contra la dona.

8 M A MARRATXÍ

Un any més, des de l’Ajuntament de Marratxí s’ha programat un conjunt d’activitats per commemorar el Dia Internacional de la Dona.

IMPLICA-T’HI
fachada sa deixalleria

CONSELLS VEÏNALS DE MARRATXÍ

L’Ajuntament de Marratxí, a través de l’àrea de Participació Ciutadana, ha creat la figura dels Consells Veïnals, un nou òrgan descentralitzat que pretén apropar tots els nuclis poblacionals al centre de les decisions municipals.

IMPLICA-T’HI
fachada sa deixalleria

APOSTA PER TU

L’Ajuntament, a través de l’àrea de Serveis Socials, ha iniciat aquesta campanya amb el propòsit de sensibilitzar a la societat sobre la problemàtica de l’addicció al joc.
IMPLICA-T’HI
fachada sa deixalleria

MALETA VIATGERA

Aquesta iniciativa, posa a disposició dels centres educatius un servei de préstec col·lectiu i rotatori d’un lot de 19 llibres a més d’oferir altres recursos coeducatius.

fachada sa deixalleria

FUTBOL-IN

Futbol-in, és un projecte de futbol comunitari de Serveis Socials; des dels seus inicis l’any 2017, han passat devers 200 al·lots d’entre 13 i 22 anys, què han trobat en l’esport una eina d’integració i de creixement personal.

IMPLICA-T’HI

MARRATXÍ XARXA COMUNITÀRIA

Aquest projecte vol donar suport a famílies o persones que viuen soles, persones majors, en risc d’exclusió social i persones amb discapacitat perquè puguin millorar la seva qualitat de vida i benestar.
Viure a MTXI
fachada sa deixalleria

VOLUNTARIAT

Des de l’Ajuntament de Marratxí volem construir una xarxa de voluntariat que pugui fer front a les necessitats de col·lectius. Consulta tota la informació i forma part d’aquest projecte.

IMPLICA-T’HI

MARRATXÍ LLIURE D’AGRESSIONS SEXISTES

La campanya NO I PUNT! és una campanya impulsada pel Consell de Mallorca i que té com a principal objectiu la prevenció d’actuacions masclistes en espais lúdics o d’oci. L’Ajuntament de Marratxí es suma a la campanya i es compromet a donar-li presència a les festes populars del municipi.

IMPLICA-T’HI

PLA D’IGUALTAT

A l’Ajuntament hem impulsa’t un pla d’igualtat per aconseguir  la igualtat de tracte i d’oportunitats entre dones i homes que fan feina al consistori i eliminar la discriminació per raó de sexe.

GUIA LLENGUATGE NO SEXISTA

Guia per a possibilitar l’ús d’un llenguatge igualitari.

RESIDUUS ZERO

Sa Deixalleria és un espai públic de recollida selectiva de residus i està indicat per a dur-hi residus perillosos i aquells objectes que no es recullen a la via pública. Ajudan’s a reduïr l’empremta que deixem al nostre planeta.

IMPLICA-T’HI

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

La participació ciutadana és el dret que té la ciutadania a participar activament en la creació i definició de polítiques públiques, completament legitimat del sistema representatiu, que atorga a l’Ajuntament la capacitat de prendre les decisions que cregui més oportunes, en un marc de legalitat i transparència, però millorant-lo amb el sistema participatiu, per contribuir a una governança que generi un model de gestió més eficient i de més qualitat.