CASAL SOLIDARI

El Casal Solidari ha nascut amb la intenció d’oferir un espai que cobreixi de manera integral les necessitats de les persones que ho requereixin.

>> CASAL SOLIDARI

CREU ROJA

Volem donar una resposta propera i àgil a aquelles persones que estan vivint una situació de crisi, pobresa, solitud, aïllament o falta d’oportunitats. Des de les nostres 14 oficines territorials treballam amb l’objectiu d’oferir una atenció i serveis capaços de fer front a les noves demandes socials.

>> CREU ROJA

CARITAS

La pàgina web de Càritas Mallorca és una finestra oberta  perquè qualsevol persona interessada en conèixer aquesta entitat social de l’Església Catòlica pugui guaitar, observar i valorar tot el que és i fa aquesta institució arrelada a la nostra terra i servidora del col·lectiu més vulnerable i necessitat d’ajuda i justí­cia.

>> CARITAS

AECC

La aecc integra en su seno a pacientes, familiares, personas voluntarias y profesionales que trabajan unidos para prevenir, sensibilizar, acompañar a las personas, y financiar proyectos de investigación oncológica que permitirán un mejor diagnóstico y tratamiento del cáncer.

>>AECC

ASNIMO

L’Associació Síndrome de Down de Balears (ASNIMO) es va fundar el 1976, convertint-se en la primera entitat a Espanya (i la 2a en el món) especialitzada en la síndrome de Down (S.D.).

>> ASNIMO

MOIXETS DE MARRATXÍ

Pàgina dedicada a la difusió dels moixets de les diferentes colònies del municipi de Marratxí.

Des d’aquesta pàgina ens encarreguem de cercar acolliments i adopcions als moixos del carrer del nostre municipi que necessiten una llar.
No som un servei de recollida d’animals.
És una pàgina de difusió.
Ens financem amb esdeveniments i amb els nostres diners.
No disposem de refugi.
No ens dediquem a això professionalment.

>> MOIXETS DE MARRATXÍ