L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Marratxí ha iniciat aquesta setmana les tasques d’impermeabilització de la coberta del pavelló del CEIP Costa i Llobera de Pòrtol. Es tracta d’un projecte que respon a una demanda de fa anys dels usuaris d’aquesta instal·lació esportiva, el qual ha suposat una inversió de 40.000 euros per part de l’Àrea d’Esports i que ha estat executat per l’empresa Es Carbó SLU. Es preveu que les tasques d’impermeabilització finalitzin al llarg de la setmana que ve.

Segons ha apuntat el regidor d’Esports, Daniel Mas, “amb l’execució d’aquestes tasques d’impermeabilització donam resposta a una important demanda dels usuaris del pavelló Costa i Llobera, els quals durant la temporada de pluges es veien afectats per les filtracions que patia la coberta”. Mas ha finalitzat apuntant que “aquesta actuació està emmarcada dins un projecte global de manteniment i millora de les instal·lacions esportives de Marratxí, el qual hem iniciat des de l’Àrea d’Esports des de fa uns mesos”.

Per la seva part, el batle Miquel Cabot ha manifestat que “des de l’Ajuntament de Marratxí estan fent un important esforç econòmic i humà per tal de, dia rere dia, millorar totes les instal·lacions esportives de Marratxí, i aquesta actuació n’és un clar exemple”.