L’Ajuntament de Marratxí ha convocat un concurs de fotografia i vídeo a la xarxa social Instagram amb motiu del 25 de Novembre, dia contra la violència masclista, per tal d’implicar i sensibilitzar als joves contra aquesta xacra social.

El tema de la campanya haurà d’estar relacionat amb la lluita contra la violència masclista en qualsevol de les seves manifestacions, com ara la violència masclista en l’àmbit de les relacions de parella, l’àmbit laboral: assetjament sexual i assetjament per motiu de gènere; prostitució, tracta i tràfic de dones amb finalitats d’explotació sexual o l’associada a altres cultures: mutilació genital femenina, matrimonis forçats, avortaments selectius, etc.

El termini del concurs, convocat per l’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament, començarà a partir de l’endemà de la publicació de les presents base a la web de l’Ajuntament de Marratxí, fins al dia 25 de novembre de 2019 a les 23:59 hores. Les fotografies o vídeos realitzats s’enviaran mitjançant publicació a Instagram amb el hashtag #25NMarratxi

S’escollirà el millor vídeo/fotografia que promogui la prevenció de la violència cap a les dones amb un missatge positiu, el que millor mostri aquelles manifestacions de la violència masclista més desconegudes entre la població i la originalitat del vídeo/fotografia. Els guanyadors, votats per jurat, es coneixeran el dia 29 de novembre.

Marratxí va rebre fa unes setmanes el Distintiu per la Igualtat de Gènere per cumplir amb laNorma SG City 50-50. Es tracta del primer segell de qualificació i reconeixement públic a favor de la igualtat de gènere en l’àmbit municipal. És un sistema de gestió de gènere que es posa a disposició dels municipis com a eina que afavoreix la integració de la perspectiva de gènere en les polítiques i actuacions de l’administració local.

Consulta les bases aquí.