L’Ajuntament de Marratxí ha convocat el Concurs de Disfresses de Sa Rua de Marratxí 2021. Enguany aquest esdeveniment social i cultural d’arrelada tradició popular al municipi se celebrarà de forma digital per les restriccions sanitàries contra la pandèmia de Covid-19.

El batle de Marratxí, Miquel Cabot, el tinent de batle d’Urbanisme, Joan Francesc Canyelles, i el regidor de Cultura, Josep Ramis, han presentat Sa Rua 2021 i han instat els marratxiners a la participació perquè sigui una edició molt multitudinària, malgrat sigui digital per les restriccions sanitàries. El cartell de l’edició d’enguany ha estat dissenyat per Llorenç Salas Sbert, de deu anys i alumne del CEIP Costa i Llobera, que ha estat el guanyador del concurs del cartell de Sa Rua de Marratxí 2021.

El concurs de disfresses de Sa Rua 2021 contempla cinc categories:

a) Categoria de disfressa individual infantil (fins als 13 anys).
b) Categoria de disfressa individual juvenil (dels 14 als 18 anys).
c) Categoria de disfressa individual adults (a partir dels 18 anys).
d) Categoria de disfressa en parella.
e) Categoria de disfressa familiar o en grup (3 o més persones convivents).
Pot participar en el Concurs de Disfresses de Sa Rua De Marratxí 2021 qualsevol persona que figuri al padró municipal de Marratxí en la data de la sol·licitud i del concurs. Per a les categories d) i e) com a mínim una de les persones participants ha d’estar empadronada a Marratxí.

El període d’inscripció és del 23 de gener fins al 3 de febrer mitjançant la publicació dels vídeos a Instagram amb l’etiqueta o hashtag #RuaMarratxí2021. El vídeo ha de mostrar la disfressa al complet i pot contenir música, coreografia, i/o altres expressions artístiques. Preferiblement ha de ser un vídeo de curta durada en format vertical.

La participació en aquest concurs implica la total acceptació de les bases, que estan publicades a la web municipal: rua.marratxi.es. Per a més informació, es pot contactar amb cultura@marratxi.es o al telèfon 971797624.

Els criteris del jurat per valorar el vídeo de la disfressa seran: l’estètica, el grau de dificultat, l’esperit de carnaval, la creativitat i originalitat, el ritme i la coreografia (si n’hi ha).
La dotació dels premis és la següent:

a) Premi a la millor disfressa individual infantil: 200 €
b) Premi a la millor disfressa individual juvenil: 200 €
c) Premi a la millor disfressa individual adults: 200 €
d) Premi a la millor disfressa en parella: 450 €
e) Premi a la millor disfressa familiar o de grup : 600 €

El nom de les persones guanyadores es publicarà al web de l’Ajuntament de Marratxí (www.marratxi.es).

El Jurat estarà integrat per:

-President: Miquel Cabot Rodríguez, Batle de l’Ajuntament de Marratxí

-Secretari: Josep Ramis: Regidor de l’Àrea de Cultura, Ceràmica i Patrimoni Històric.

 -Vocals:

-Joan Francesc Canyelles Garau, 1r Tinent de Batle.
-Neus Serra Cañellas, 2n Tinent de Batle.
-Carlos Castells González, Director de Comunicació de l’Ajuntament de Marratxí.

-Jurat popular: el vídeo de les disfresses de cada categoria amb més m’agrada (likes) a la xarxa social Instagram, obtindran un punt extra dins la valoració general del jurat.

Eflornithine Topical is sold under the brand name Vaniqa. buy viagra malaysia It is a topical cream used to slow down the growth of facial hair in women.