La Biblioteca de Pòrtol compta des d’aquest mes de febrer d’un mobiliari totalment renovat gràcies a la subvenció de 4.046,65 euros concedida pel Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca destinada a inversions per a equipaments culturals.

L’Ajuntament de Marratxí va demanar aquesta subvenció per substituir el mobiliari de la Biblioteca Pública Municipal de Pòrtol per obsolescència i no adequar-se a les necessitats ni dels bibliotecaris ni dels usuaris.

El mobiliari nou consisteix en una desena de prestatgeries i de mòduls per a llibres, a més de taules, cadires, armaris i carros portallibres. També s’han renovat les taules i cadires infantils i s’han incorporat dues butaques de lectura.

Aquesta renovació del mobiliari permetrà a la Biblioteca de Pòrtol prestar un millor serveis als usuaris que, al igual que el personal de la biblioteca, podran gaudir d’un major confort i d’un mobiliari més adient a les seves necessitats.

I would like to refer you to this page where you can find more than Australian stores, including fashion stores, that ship internationally. buy cialis It is one of the most difficult questions that we are usually asked and it certainly does not have any perfect answer.