L’ Ajuntament de Marratxí reobrirà a partir d’aquest dissabte, 28 de novembre, una vintena de parcs infantils a l’aire lliure del municipi. L’horari d’obertura serà des de les 7 del matí fins a les 21 hores.

Tots els espais infantils reoberts es desinfectaran diàriament per una empresa especialitzada. L’Ajuntament recorda a tots els usuaris que continuen vigents les limitacions i les mesures de seguretat com l’ús de màscara obligatòria per als nens majors de sis anys, respectar el metre i mig de distància i rentarse les mans de forma freqüent.

El Govern de les Illes Balears va avançar el passat dimarts que des de dissabte 28 de novembre els ajuntaments de Mallorca poden reobrir els parcs infantils a Mallorca a causa de la millora de la situació epidemiològica i per afavorir l’ús d’espais a l’aire lliure i evitar els activitats en espais tancats. Els parcs infantils estaven tancats com a mesura de prevenció front a la Covid-19 des de mitjans de septembre, coincidint amb l’inici del curs escolar. La llista de parcs oberts es poden consultar al web https://marratxi.es/

Els parcs infantils que s’obren estan localitzats a:

-C/Major (Plaça Constitució), Pòrtol.

-C/Cristòfol Llompart, Sa Cabaneta.

-Can Barrera, Es Figueral.

-C/Dragonera, Cas Capità.

-Plaça Esglèsia Sant Alonso, Es Pont d’Inca.

-Plaça Bartomeu Riera, Sa Cabana.

-C/Balanguera, Sa Cabana.

-Avda. dels Flors (Parc Mediterrani), Nova Cabana.

-C/Coa Negra, Cas Miot

-C/Es Caülls (Plaça Blanquerna), Es Pont d’Inca.

-C/Salvador Torres, Sant Marçal.

-C/Son Ramonell, Son Ramonell.

-C/Pintor Alexandro, Sa Vinya de Son Verí.

-C/Séquia. Jocs Infantils, Es Caülls.

-Plaça Donants de Sang, Es Pla de Na Tesa.

-Can Sionet.

-C/Alzina, Son Ametler.

-Ca Pol, Es Pont d’Inca.

-Can Carbonell, Can Carbonell.

-Plaça Can Garriga, en Can Garriga.

-Son Daviu Nou.

Testolactone mg day but can be commenced. cialis generic south africa Unfortunately, they all occur within hrs, rising to per in those taking the coc is usable but not its nature see b chapter, p age in years no.