El ple de l’Ajuntament de Marratxí ha aprovat per unanimitat de tots els grups municipals una declaració institucional amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer, que se celebra anualment cada 4 de febrer. A la declaració, el Ple manifesta la seva solidaritat amb totes les persones afectades per aquesta malaltia i declara el seu compromís per a contribuir a respondre a les seves necessitats i pal·liar l’impacte de la pandèmia de Covid-19 en les seves vides.

A més, l’Ajuntament dóna suport a la recerca del càncer com a instrument imprescindible en la lluita contra aquesta malaltia, i trasllada el seu reconeixement a totes les associacions i entitats que acompanyen als malalts de càncer pel seu compromís i labor continuada.

El Consistori defensa la necessitat d’aprofundir d’una forma encara més significativa en la col·laboració amb aquestes entitats en defensa de la salut, a través d’activitats, convenis i mecanismes de cooperació institucional. En aquest sentit, l’Ajuntament recorda que prova del seu compromís contra aquesta malaltia són les subvencions que cada any atorga a les organitzacions del tercer sector, entre les quals s’hi troben aquelles dedicades a les persones afectades per diferents malalties.

La declaració aprovada vol fer palès el compromís del Consistori contra el cáncer, que és el principal problema sociosanitari a tot el món i és la segona causa de mort a nivell mundial. Actualment, a Espanya, 1 de cada 2 homes i 1 de cada 3 dones seran diagnosticats de càncer al llarg de la seva vida.

S’estima que aquesta malaltia afecta a 1,5 milions de persones a Espanya i es diagnostiquen al nostre país gairebé 280.000 nous casos cada any. A les Illes Balears, 6.200 casos cada any, 16 persones al dia.

Je fais confiance à ce site pour mes commandes de Levitra 40 mg car ils fournissent toujours de bonnes informations sur le médicament. En plus, leur mise en page est intuitive, et pour un vieux comme moi, c’est très important. viagrasansordonnancefr.com Je déteste avoir à cliquer sur des centaines de boutons pour acheter mes pilules magiques.