L’Ajuntament de Marratxí, a través de l’àrea d’Igualtat, ha organitzat la creació del ‘Mural per la Igualtat’ amb motiu del Dia Internacional de la Dona que se celebra el 8 de març.

El pintor Llorenç Garrit començarà a pintar el mural el pròxim dilluns 8 de març a les 10:30 hores del matí i està previst que el conclogui el dimecres dia 10. El mural, de set metres de llarg per cinc d’ample, s’ubicarà a una de les parets de la plaça de Can Flor a Pòrtol durant la setmana del 8 de Març.

Garrit ha explicat que per pintar el mural s’ha inspirat en la cançó ‘L’olivera’ de Joan Manuel Serrat, una cançó que “no havia sentit mai però que m’ha servit d’inspiració pel seu lligam entre el paisatge mediterrani i la dona”. Per aquest motiu, Garrit pintarà una olivera, que serà el motiu central del ‘Mural per la Igualtat’, i farà servir, entre d’altres, el color lila, representatiu del 8M, Dia Internacional de la Dona.

L’artista ha explicat que per ell “és un honor i una responsabilitat” que l’hagin escollit per pintar aquest mural “sobre la igualtat d’homes i dones”.

There are innumerable reviews not found on the internet dedicated to African Mango and genuine reviews regarding the experiences of real users. There are those that felt weak and irritable, now feel more energetic, and their weight considerably reduced. Many who have not given a try to these mango pills are inquisitive about how African fruit can produce such amazing outcomes. revatio south africa These pills came from extracts and seeds of Africa Mango fruit which scientific name is Irvingia Gabonesis, it originate from Cameroon Africa.