Agenda

Los festivos locales de Marratxí 2021 serán el 30 de Junio y el 29 de Octubre.

Consulta tota l’Agenda d’activitats aquí.

fachada sa deixalleria

SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT

Amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat l’àrea de Mobilitat vol oferir dues activitats per tal que els més petits coneguin d’una forma divertida com circular en bicicleta.
fachada sa deixalleria

MAGRANA PETIT FEST

L’Ajuntament de Marratxí, a través de l’àrea de Cultura, ha el·laborat un programa d’esdeveniments per als més petits del municipi on podran gaudir d’una gran varietat d’espectacles.
fachada sa deixalleria

MARRATXÍ XARXA COMUNITÀRIA

Aquest projecte vol donar suport a famílies o persones que viuen soles, persones majors, en risc d’exclusió social i persones amb discapacitat perquè puguin millorar la seva qualitat de vida i benestar.
fachada sa deixalleria

CULTURA A LA FRESCA 2021

L’estiu convida a sortir de les cases, per aquest motiu l’àrea de Cultura de l’Ajuntament ha preparat un programa cultural que inclou teatre i sobretot música, respectant sempre les normes sanitàries.
fachada sa deixalleria

ESCOLA DE CERÀMICA 2021/2022

L'Escola Municipal de Ceràmica de Marratxí ofereix cursos durant tot l'any i també tallers monogràfics d'estiu perquè puguis aprendre a fer els teus dissenys en fang.

INSTAL·LACIONS ESPORTIVES TEMPORADA 2021-2022

Des de l’Ajuntament de Marratxí,  es vol fomentar l’esport practicat per les diferents entitats esportives ubicades en el municipi, mitjançant l’atorgament d’horaris d’entrenament a les instal·lacions esportives municipals durant la temporada 2021-2022.
fachada sa deixalleria

WOW HAPPY DAYS

Happy Mondays Live music, amb la col•laboració de l'Ajuntament de Marratxí, et proposa el pla perfecte per als pròxims dijous.
Se celebraran diferents concerts de música en directe perquè gaudeixis de l'estiu i de les millors bandes locals.

PARCS DE CAL·LISTÈNIA

Troba tota la informació sobre els dos parcs de cal·listènia que hi ha al municipi. Un està al Parc de la Mediterrània (Nova Cabana) i l'altre a Es Campet (Sa Cabaneta). La cal·listènia entre altres avantatges, millora les qualitats psicomotrius de qui la practica.

PISCINES MUNICIPALS  2021

Torna l’estiu i a partir del divendres 18 de juny, obren les piscines municipals de Sa Cabana i Pòrtol.  La del Pla de na Tesa ho farà el dilluns 21 del mateix mes.

ESCOLES D'ESTIU 2021

Un estiu més tornen les Escoles d'Estiu a Marratxí. Enguany les preinscripcions seran de l'1 al 15 de juny.

ESCOLETES MUNICIPALS 2021 2022 (0-3 ANYS)

A Marratxí tenim 2 escoletes públiques que comparteixen un projecte educatiu basat en l'aprenentatge a través del joc i de les experiències sensorials. En aquest espai trobaràs tota la informació que necessites.

FIRA DEL FANG

La Fira del Fang es la fira més important del nostre municipi i una de les fires de ceràmica més prestigioses de l'Estat. Es donen cita artesans i ollers de tot el món i es fan activitats i exposicions relacionades amb el món de la ceràmica.

Banner 7ma Cursa del Siurell 1 septiembre

CURSA DEL SIURELL

La cura del Siurell, està organitzada per l’Ajuntament de Marratxí en acte solidari per a Aspanob, sota el lema “CorrePerAspanobMarratxí”.

fachada sa deixalleria

VOLS FER VOLUNTARIAT?

Des de l’Ajuntament de Marratxí volem construir una xarxa de voluntariat que pugui fer front a les necessitats  de col·lectius. Consulta tota la informació i forma part d'aquest projecte.