Agenda

Los festivos locales de Marratxí 2021 serán el 30 de Junio y el 29 de Octubre.

Consulta l’Agenda d’activitats aquí.

INSTAL·LACIONS ESPORTIVES TEMPORADA 2021-2022

Des de l’Ajuntament de Marratxí,  es vol fomentar l’esport practicat per les diferents entitats esportives ubicades en el municipi, mitjançant l’atorgament d’horaris d’entrenament a les instal·lacions esportives municipals durant la temporada 2021-2022.
Més informació i reserves

PISCINES MUNICIPALS  2021

Torna l’estiu i a partir del divendres 18 de juny, obren les piscines municipals de Sa Cabana i Pòrtol.  La del Pla de na Tesa ho farà el dilluns 21 del mateix mes.

ACTIVITATS CULTURALS

Consulta totes les activitats que es duen a terme per part de Cultura, des de concerts respetant les mesures sanitàries fins cursos de ceràmica.

PARC DE LA CAL.LISÈNIA

És un projecte que pretén la posada en marxa d’horts urbans com una forma d’educació ambiental i nutricional, de prevenció de l’exclusió social i de promoure l’autonomia de les persones.

ESPAI JOVE MARRATXÍ

Des de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Marratxí s’ha iniciat una nova etapa on posa tots els recursos per estar al vostre costat en l’etapa juvenil i adolescent.

BIBLIOTEQUES

La missió de les nostres biblioteques és formar part activa del municipi, esdevenint el centre d’informació local, i facilitar als usuaris suports per a la seva formació, lleure i cultura. A Marratxí hi ha dues biblioteques públiques: una a Pòrtol i una altra al Pont d’Inca.

CERÀMICA

Des de finals del segle XVII comença la tradició de les olles a Pòrtol amb l’argila blanca, extreta del Pou del Coll i la terra roja de les Coves de Can Guidet es fabriquen artesanalment peces de ceràmica tradicionals i modernes. Pots visitar les olleries que encara fan feina de manera artesanal i comprar els seus productes.

CLUBS ESPORTIUS

Vols fer esport a un dels clubs esportius del municipi? Consulta aquí la informació de tots els que hi ha al nostre municipi.

ESCOLA CERÀMICA

L’Escola Municipal de Ceràmica de Marratxí ofereix cursos durant tot l’any i també tallers monogràfics d’estiu per que puguis apendre a fer els teus dissenys en fang. Consulta les dates dels cursos i de matriculació.

Banner 7ma Cursa del Siurell 1 septiembre

CURSA DEL SIURELL

La cura del Siurell, està organitzada per l’Ajuntament de Marratxí en acte solidari per a Aspanob, sota el lema “CorrePerAspanobMarratxí”.

ASSOCIACIONS

Les associacions a Marratxí realitzen moltes activitats com ara ioga, pilates, dança, pintura…Consulta aquí la informació i les activitats de totes les associacions i entitats del municipi.

FIRA DEL FANG

La Fira del Fang es la fira més important del nostre municipi i una de les fires de ceràmica més prestigioses de l’Estat. Es donen cita artesans i ollers de tot el món i es fan activitats i exposicions relacionades amb el món de la ceràmica.