QUÈ FER A MTXI?

CURSA DEL SIURELL

L’Ajuntament de Marratxí organitza la IX Cursa benèfica des Siurell de Marratxí, que tindrà lloc el proper 6 de novembre de 2021, a partir de les 10.30  a 13.30 hores La recaptació anirà destinada íntegrament a l’associació ASPANOB.

QUÈ FER A MTXI?
fachada sa deixalleria

MAGRANA TARDOR FEST 2022

L’Ajuntament de Marratxí, a través de l’àrea de Cultura, ha el·laborat una fira musical per a tota la familia on podran gaudir d’una gran varietat d’espectacles.
QUÈ FER A MTXI?
fachada sa deixalleria

CERÀMICA DE MARRATXÍ

‘Ceràmica de Marratxí’ neix amb l’objectiu d’unificar sota aquesta denominació la promoció i difusió de la vessant artística, comercial i turística de la ceràmica del municipi.

Viure a MTXI

HORARIS INSTAL·LACIONS ESPORTIVES TEMPORADA 2022-2023

Des de l’Ajuntament de Marratxí,  es vol fomentar l’esport practicat per les diferents entitats esportives ubicades en el municipi, mitjançant l’atorgament d’horaris d’entrenament als clubs de les instal·lacions esportives municipals durant la temporada 2021-2022.
Viure a MTXI

BIBLIOTEQUES

La missió de les nostres biblioteques és formar part activa del municipi, esdevenint el centre d’informació local, i facilitar als usuaris suports per a la seva formació, lleure i cultura.

QUÈ FER A MTXI?

FANG TAPA 

Ruta gastronòmica en tren per els bars i restaurants del nostre municipi. Vine a gaudir i descobrir l’oferta gastronòmica de Marratxí en una ruta en tren.

ACTIVITATS ALS CASALS DE VEÏNATS

Consulta les acitivitats que organitzen els diferents casals de veïnats de Marratxí.

Viure a MTXI

PARCS DE CAL·LISTÈNIA

Troba tota la informació sobre els dos parcs de cal·listènia que hi ha al municipi. Un està al Parc de la Mediterrània (Nova Cabana) i l’altre a Es Campet (Sa Cabaneta). La cal·listènia entre altres avantatges, millora les qualitats psicomotrius de qui la practica.

CONEIX MTXÍ

COMPRA ALS MERCATS

Els mercats de Marratxí són un servei per al ciutadà que ofereixen productes de proximitat i que no es poden adquirir a grans superfícies i que també permet als nostres veïns conviure i intercanviar relacions interpersonal en un espai tradicional.