Agenda

Los festivos locales de Marratxí 2021 serán el 30 de Junio y el 29 de Octubre.

Consulta tota l’Agenda d’activitats aquí.

fachada sa deixalleria

TALLER COMPOSTATGE DOMÈSTIC

El pròxim 11 de desembre, l’àrea de Medi Ambient durà a terme el primer taller presencial després del confinament, impartit per Amics de la Terra, per a promoure la utilització de la fracció orgànica per a tancar el seu cicle i aconseguir compost.

fachada sa deixalleria

DESCARREGA ELS TEUS BONS DE COMPRA!

Activa els teus bons, imprimeix-los i utilitza'ls als comerços participants en aquesta campanya.

fachada sa deixalleria

CONCERTS DE SANTA CECILIA

El pròxim 22 de novembre es celebra la festivitat de Santa Cecília, patrona dels músics. Per celebrar-ho l’àrea de cultura ha organitzat dos concerts per gaudir de la música en directa.
fachada sa deixalleria

VIII CURSA DEL SIURELL

L’Ajuntament de Marratxí organitza la VIII Cursa benèfica del Siurell de Marratxí que tindrà lloc el pròxim 6 de novembre de 2021.

fachada sa deixalleria

JORNADES FAMILIARS

Les Jornades Familiars sorgeixen com a iniciativa de l’àrea de Serveis Socials dins la taula del pla de drogues i altres addiccions. S’ofereixen de manera totalment gratuïta diferents xerrades i col·loquis per a pares i mares del municipi de Marratxí.
fachada sa deixalleria

CICLE CULTURAL REMINISCÈNCIES

Et convidem a participar en el cicle Reminiscències que té com a objectiu ser una porta d’entrada al nostre passat mitjançant la divulgació de la recerca entorn la història i de la memòria col·lectiva que aquesta ha generat.

fachada sa deixalleria

MAGRANA PETIT FEST

L’Ajuntament de Marratxí, a través de l’àrea de Cultura, ha el·laborat un programa d’esdeveniments per als més petits del municipi on podran gaudir d’una gran varietat d’espectacles.
fachada sa deixalleria

MARRATXÍ XARXA COMUNITÀRIA

Aquest projecte vol donar suport a famílies o persones que viuen soles, persones majors, en risc d’exclusió social i persones amb discapacitat perquè puguin millorar la seva qualitat de vida i benestar.
fachada sa deixalleria

CULTURA A LA FRESCA 2021

L’estiu convida a sortir de les cases, per aquest motiu l’àrea de Cultura de l’Ajuntament ha preparat un programa cultural que inclou teatre i sobretot música, respectant sempre les normes sanitàries.
fachada sa deixalleria

CREAR'T MOSTRA D'ART JOVE MARRATXÍ

Crear’t és un projecte cultural i artístic que té com a objectiu desenvolupar activitats relacionades amb: la musica, la pintura, les arts escèniques, la literatura, el ball i la dansa, etc.

fachada sa deixalleria

ESCOLA DE CERÀMICA 2021/2022

L'Escola Municipal de Ceràmica de Marratxí ofereix cursos durant tot l'any i també tallers monogràfics d'estiu perquè puguis aprendre a fer els teus dissenys en fang.

INSTAL·LACIONS ESPORTIVES TEMPORADA 2021-2022

Des de l’Ajuntament de Marratxí,  es vol fomentar l’esport practicat per les diferents entitats esportives ubicades en el municipi, mitjançant l’atorgament d’horaris d’entrenament a les instal·lacions esportives municipals durant la temporada 2021-2022.

PARCS DE CAL·LISTÈNIA

Troba tota la informació sobre els dos parcs de cal·listènia que hi ha al municipi. Un està al Parc de la Mediterrània (Nova Cabana) i l'altre a Es Campet (Sa Cabaneta). La cal·listènia entre altres avantatges, millora les qualitats psicomotrius de qui la practica.

FIRA DEL FANG

La Fira del Fang es la fira més important del nostre municipi i una de les fires de ceràmica més prestigioses de l'Estat. Es donen cita artesans i ollers de tot el món i es fan activitats i exposicions relacionades amb el món de la ceràmica.

fachada sa deixalleria

VOLS FER VOLUNTARIAT?

Des de l’Ajuntament de Marratxí volem construir una xarxa de voluntariat que pugui fer front a les necessitats  de col·lectius. Consulta tota la informació i forma part d'aquest projecte.