Tota l’agenda del municipi a marratxiesviu.es

fachada sa deixalleria

MAGRANA PETIT FEST 2022

L’Ajuntament de Marratxí, a través de l’àrea de Cultura, ha el·laborat un programa d’esdeveniments per als més petits del municipi on podran gaudir d’una gran varietat d’espectacles.
QUÈ FER A MTXI?
fachada sa deixalleria

CULTURA A LA FRESCA 2022

Torna la Cultura a la Fresca un estiu més al nostre municipi. Enguany hem preparat un programa ple d’activitats per a tots els gustos que de ben segur farà que aquest estiu 2022 sigui inolvidable.
QUÈ FER A MTXI?
fachada sa deixalleria

CERÀMICA DE MARRATXÍ

‘Ceràmica de Marratxí’ neix amb l’objectiu d’unificar sota aquesta denominació la promoció i difusió de la vessant artística, comercial i turística de la ceràmica del municipi.

QUÈ FER A MTXI?

DESCOBREIX EL TEU MUNICIPI A #MARRATXÍÉSVIU

El nou portal turístic i agenda web que aglutina tots els esdeveniments socials, culturals i d’oci de Marratxí!

QUÈ FER A MTXI?

FESTES SANT MARÇAL 2022

Arriben les festes més esperades de l’any, Sant Marçal 2022 ja és aquí. Consulta el programa de les festes!

QUÈ FER A MTXI?

SETMANA DE LES LLETRES 2022

Un any més l’Ajuntament de Marratxí celebra la Setmana de les Lletres coincidint amb el dia de Sant Jordi.

QUÈ FER A MTXI?

CERTAMEN DE PINTURA DE SANT MARÇAL 2022

El 2022 té lloc una nova edició del Certamen de Pintura de Sant Marçal.

Viure a MTXI

BIBLIOTEQUES

La missió de les nostres biblioteques és formar part activa del municipi, esdevenint el centre d’informació local, i facilitar als usuaris suports per a la seva formació, lleure i cultura.

BICMA

La Biennal Internacional de Ceràmica de Marratxí (BICMA) és un concurs de ceràmica artística adreçat als ceramistes de tot el món. El seu objectiu és fomentar la creació i la innovació, i donar suport als artistes que treballen i creen en el camp de la ceràmica.

FIRA DEL FANG

La Fira del Fang es la fira més important del nostre municipi i una de les fires de ceràmica més prestigioses de l’Estat. Es donen cita artesans i ollers de tot el món i es fan activitats i exposicions relacionades amb el món de la ceràmica.

CULTURA POPULAR

Marratxí està molt lligat a la tradició i la cultura popular. Per això hi pots trobar ball de bot, una colla de geganters o xeremies.

CENTRE EXPOSICIONS S’ESCORXADOR

S’Escorxador és un espai d’exposicions artístiques i alhora és la seu de l’escola municipal de ceràmica.

ESCOLA DE MÚSICA

L’Escola Municipal de Música de Marratxí oferta diferents cursos per apendre música.

JORNADES D’ESTUDIS LOCALS

Les Jornades d’Estudis Locals són una activitat relacionada amb l’àmbit de la recerca, una oportunitat perquè els investigadors puguin exposar i donar a conèixer els seus treballs relacionats amb diferents àmbits, com la història, l’educació, l’art, la ciència etc.

ENTERRAMENT DE LA SARDINA

L’Enterrament de la Sardina és una festa pagana que, en tot cas, suposa el punt i final del Carnaval (temps de diversió desenfrenada i sense límits) per iniciar el temps de Quaresma, que equival a abstinència (un temps era abstinència de sexe i també gastronòmica referida a la carn).

MUSEU DEL FANG

El Museu del Fang neix el 2002 per a mostrar la riquesa de tècniques, formes i funcions que les cultures han donat a les peces de ceràmica, presents en les necessitats de totes les societats de la humanitat.