PISCINES MUNICIPALS  2021

Torna l’estiu i a partir del divendres 18 de juny, obren les piscines municipals de Sa Cabana i Pòrtol.  La del Pla de na Tesa ho farà el dilluns 21 del mateix mes.

INSTAL·LACIONS ESPORTIVES TEMPORADA 2021-2022

Des de l’Ajuntament de Marratxí,  es vol fomentar l’esport practicat per les diferents entitats esportives ubicades en el municipi, mitjançant l’atorgament d’horaris d’entrenament a les instal·lacions esportives municipals durant la temporada 2021-2022.

ASSOCIACIONS I CLUBS

Consulta quins clubs i associacions esportius hi ha al municipi

RUTES VERDES

Descobreix quines rutes naturals i sostenibles hi ha a Marratxí, per poder fer esport en el municipi.

fachada sa deixalleria

FUTBOL-IN

Futbol-in, és un projecte de futbol comunitari de Serveis Socials; des dels seus inicis l’any 2017, han passat devers 200 al·lots d’entre 13 i 22 anys, què han trobat en l’esport una eina d’integració i de creixement personal. Actualment els joves arriben tant des de l’àrea de Serveis Socials com de l’Espai Jove de Marratxí.

Banner 7ma Cursa del Siurell 1 septiembre

CURSA DEL SIURELL

La cura del Siurell, està organitzada per l’Ajuntament de Marratxí en acte solidari per a Aspanob, sota el lema “CorrePerAspanobMarratxí”.

MÀQUINES BIO-SALUDABLES

L’Ajuntament de Marratxí ha posat a disposició de la ciutadania unes instal·lacions als parcs i jardins del municipi amb l’objectiu de promoure l’activitat física entre la gent gran.

ACTIVITATS ALS CASALS DE VEÏNATS

Consulta les acitivitats que organitzen els diferents casals de veïnats de Marratxí.

Banner 7ma Cursa del Siurell 1 septiembre

CYCLING FRIENDLY

Descobreix les rutes per fer en bici al nostre municipi amb col.laboració de cycling Friendly

PARCS I JARDINS

Marratxí es un municipi verd. Descobreix tots els racons per disfrutar de la natura.

XARXA DE SALUT

La Xarxa de Salut és una plataforma local que té com a propòsit millorar la salut de la població de Marratxí, creant entorns saludables. .

PARCS DE CAL·LISTÈNIA

Troba tota la informació sobre els dos parcs de cal·listènia que hi ha al municipi. Un està al Parc de la Mediterrània (Nova Cabana) i l'altre a Es Campet (Sa Cabaneta). La cal·listènia entre altres avantatges, millora les qualitats psicomotrius de qui la practica.