La tretzena edició de la Fira de la Llet d’Ametlla, celebrada diumenge matí al Pla de na Tesa, va reunir devers 5.000 visitants, que varen poder gaudir de les distintes activitats organitzades i del bon temps que va acompanyar tota la jornada. Aquesta bona acollida de públic consolida la Fira de la Llet d’Ametlla dins del calendari de fires de tot Mallorca.

Així, en un ambient molt familiar i lúdic, al llarg de tot el matí els nombrosos visitants de la Fira varen convertir el Pla de na Tesa en un continu anar i venir de persones pels carrers cèntrics del nucli. Hi va haver exposició de tot tipus de paradetes comercials, i també de vehicles antics, d’animals i, és clar, del producte estrella de la vetlada: la llet d’ametlla, amb xerrada sobre la seva elaboració inclosa. Igualment i com cada any, a l’església de Sant Llàtzer hi va haver actuació de la Banda Municipal de Música de Marratxí.

L’equip de govern de l’Ajuntament va fer una volta per la Fira, i va comprovar en primera persona l’èxit de participació de l’edició d’enguany. “Estam molt contents de veure com gent de Marratxí i de moltes altres bandes de Mallorca va visitar la Fira”, comenta el batle, Joan Francesc Canyelles. I el tinent de batle, Miquel Cabot, hi afegeix: “ La Fira de la Llet d’Ametlla es consolida dins el calendari de fires de Mallorca, i això sempre és una bona notícia, sobretot tenint en compte que potencia un producte molt consumit el Nadal a Marratxí, com és la llet d’ametlla”.