TREBALL I EMPRESES

MARRATXÍ ACTIVA

És una Agencia de col·locació amb una amplia borsa d’ofertes de feina, per això el seu objectiu primordial és ajudar a les persones que es troben en situació de cerca activa d’ocupació.

TREBALL I EMPRESES

AJUDES DIRECTES

L’Ajuntament de Marratxí, per pal·liar els efectes econòmics de la pandèmia en el teixit productiu i social del municipi, ha mobilitzat juntament amb el Consell i el Govern, 160 mil euros per ajudes a comerços i autònoms.

TREBALL I EMPRESES

PLA ESTRATÈGIC D’OCUPACIÓ LOCAL

El Pla Estratègic d’Ocupació Local té com a objectiu central dinamitzar l’economia local i aconseguir un creixement econòmic sostenible a Marratxí per a millorar la qualitat de vida dels/es ciutadans/es del municipi.

Viure a MTXI

COMERÇOS EMBLEMÀTICS

Emblemàtics balears neix de la necessitat de protegir l’activitat comercial de proximitat i, més específicament, la dels establiments amb més tradició dels municipis.

FIRA DE L’OCUPACIÓ

A Marratxí volem crear un punt de trobada entre empreses i treballadors per ajudar a les persones a desenvolupar la seva carrera professional i a les empreses a trobar els perfils que més s’ajustin a les seves necessitats.

ESCOLA D’ADULTS

A Marratxí oferim diferents cursos i formacions per persones majors perquè mai es tard per apendre coses noves.

PETIT COMERÇ

El consistori prorroga les millores fiscals per al petit i mitjà comerç amb l’objectiu d’impulsar i dinamitzar l’economia del municipi.

TREBALL I EMPRESES

SUBVENCIONS I AJUTS

Consulta els ajuts i subvencions a les que pots accedir si tens una empresa, petit comerç o ets autònom.

Viure a MTXI

APARADOR VIRTUAL

Troba tots els comerços que estan a prop teu, els que venen online i els que tenen servei de recollida o venda a domicili.