[/fusion_builder_container] [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row]
TREBALL I EMPRESES

AJUDES DIRECTES

L’Ajuntament de Marratxí, per pal·liar els efectes econòmics de la pandèmia en el teixit productiu i social del municipi, ha mobilitzat juntament amb el Consell i el Govern, 160 mil euros per ajudes a comerços i autònoms.

Viure a MTXI

COMERÇOS EMBLEMÀTICS

Emblemàtics balears neix de la necessitat de protegir l’activitat comercial de proximitat i, més específicament, la dels establiments amb més tradició dels municipis.

Viure a MTXI

APARADOR VIRTUAL

Troba tots els comerços que estan a prop teu, els que venen online i els que tenen servei de recollida o venda a domicili.

ECO-COMERÇ

Es denomina eco-comerç al conjunt d’activitats de recol·lecció, producció, processament, comercialització de béns i serveis derivats de la biodiversitat nativa, baix criteris de sostenibilitat ambiental, social i econòmica.

PETIT COMERÇ

El consistori prorroga les millores fiscals per al petit i mitjà comerç amb l’objectiu d’impulsar i dinamitzar l’economia del municipi.

FIRA D’OPORTUNITATS

La Fira d’oportunitats és una jornada on els comerços de Marratxí poden treure els stocks fora a un preu més assequible.

[/fusion_builder_column]
TREBALL I EMPRESES

ICOMERÇ

L’icomerç és un programa que té per objectiu fomentar actuacions que permetin impulsar, dinamitzar i millorar la competitivitat dels comerçós.

TREBALL I EMPRESES

SUBVENCIONS I AJUTS

Consulta els ajuts i subvencions a les que pots accedir si tens una empresa, petit comerç o ets autònom.

[/fusion_builder_column]