IMPULSA MARRATXÍ AMB ELS TEUS BONS

Si tens un comerç, un bar o un restaurant, pots participar en la campanya de bons de compra per incentivar el consum a Marratxí!

COMERÇOS EMBLEMÀTICS

Emblemàtics balears neix de la necessitat de protegir l’activitat comercial de proximitat i, més específicament, la dels establiments amb més tradició dels municipis.

APARADOR VIRTUAL

Troba tots els comerços que estan a prop teu, els que venen online i els que tenen servei de recollida o venda a domicili.

ECO-COMERÇ

Es denomina eco-comerç al conjunt d'activitats de recol·lecció, producció, processament, comercialització de béns i serveis derivats de la biodiversitat nativa, baix criteris de sostenibilitat ambiental, social i econòmica.

PETIT COMERÇ

El consistori prorroga les millores fiscals per al petit i mitjà comerç amb l’objectiu d’impulsar i dinamitzar l’economia del municipi.

FIRA D’OPORTUNITATS

La Fira d’oportunitats és una jornada on els comerços de Marratxí poden treure els stocks fora a un preu més assequible.

ICOMERÇ

L'icomerç és un programa que té per objectiu fomentar actuacions que permetin impulsar, dinamitzar i millorar la competitivitat dels comerçós.

SUBVENCIONS I AJUTS

Consulta els ajuts i subvencions a les que pots accedir si tens una empresa, petit comerç o ets autònom.