ESCOLA D’ADULTS

A Marratxí oferim diferents cursos i formacions per persones majors perquè mai es tard per apendre coses noves.

Viure a MTXI

SA DEIXALLERIA MÒBIL

La Deixalleria Mòbil és una iniciativa per fomentar el reciclatge entre els veïnats de Marratxí, amb vuit tipus de residus que no van als contenidors convencionals acostant el reciclatge a la ciutadania.

Viure a MTXI

TRANSPORT PÚBLIC

Marratxí és un dels municipis millors connectats amb transport públic de l’illa. Descobreix com pots moure’t sense fer ús del teu cotxe

Viure a MTXI

BIBLIOTEQUES

La missió de les nostres biblioteques és formar part activa del municipi, esdevenint el centre d’informació local, i facilitar als usuaris suports per a la seva formació, lleure i cultura.

QUÈ FER A MTXI?
piscina municipal

PISCINES MUNICIPALS 2022

A partir del mes de Juny estan obertes les piscines municipals de Marratxí. Entra i consulta tota la informació.

Viure a MTXI

ESPAI JOVE

Des de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Marratxí s’inicia una nova era on es posen tots els recursos per estar al vostre costat en l’etapa juvenil i adolescent.

Viure a MTXI

MOU-TE EN BICI!

En Marratxí queremos hacer de la bici una alternativa real para tus desplazamientos. Consulta qué opciones tienes para hacerlo y cómo queremos conseguir este hito.

CONEIX MTXÍ

COMPRA ALS MERCATS

Els mercats de Marratxí són un servei per al ciutadà que ofereixen productes de proximitat i que no es poden adquirir a grans superfícies i que també permet als nostres veïns conviure i intercanviar relacions interpersonal en un espai tradicional.

GESTIÓ RESIDUS

A Marratxí volem aconseguir l’objectiu de residuu zero. Per això tenim un pla per augmentar la gestió dels residuus.

TAXI A LA DEMANDA

Anar a l’hospital Son Llàtzer i als Centres de Salut de Marratxí ara és més facil i a preu de bus!

ANIMALS DE COMPANYIA

Tens un animal de companyia? Aqui tens tot el que has de tenir en compte a Marratxí.

WIFI GRATUÏT

A Marratxí tenim diferents punts del municipi amb accés gratuït a Internet via Wi-Fi gracies a la iniciativa de la Unió Europea WIFi4EU

PARCS I JARDINS

Marratxí es un municipi verd. Descobreix tots els racons per disfrutar de la natura.

CLUBS ESPORTIUS

Vols fer esport a un dels clubs esportius del municipi? Consulta aquí la informació de tots els que hi ha al nostre municipi.

ASSOCIACIONS

Les associacions a Marratxí realitzen moltes activitats com ara ioga, pilates, dança, pintura…Consulta aquí la informació i les activitats de totes les associacions i entitats del municipi.

Viure a MTXI

HORARIS INSTAL·LACIONS ESPORTIVES TEMPORADA 2022-2023

Des de l’Ajuntament de Marratxí,  es vol fomentar l’esport practicat per les diferents entitats esportives ubicades en el municipi, mitjançant l’atorgament d’horaris d’entrenament als clubs de les instal·lacions esportives municipals durant la temporada 2021-2022.