NOUS HORARIS D’ESTIU DEL TREN

Des del 15 de juliol i fins al pròxim 15 d’agost, estaran en vigor els horaris d’estiu dels Serveis Ferroviaris de Mallorca.

WOW HAPPY DAYS

Happy Mondays Live music, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Marratxí, et proposa el pla perfecte per als pròxims dijous. Se celebraran diferents concerts de música en directe perquè gaudeixis de l’estiu i de les millors bandes locals.

Reserva la teva entrada aquí.

ESTIU JOVE

Descobreix totes les activitats per viure a tope l’estiu a Marratxí.

Espai Jove Marratxí ha preparat unes activitats perquè puguis gaudir d’un estiu increïble. No et perdis les nostres sortides aquàtiques, els laboratoris de Cine i Robòtica, els Txillconcerts i els horabaixes de cinema. Només t’has d’inscriure i unir-te a la diversió.

PISCINES MUNICIPALS  2021

Torna l’estiu i a partir del divendres 18 de juny, obren les piscines municipals de Sa Cabana i Pòrtol.  La del Pla de na Tesa ho farà el dilluns 21 del mateix mes.

DIADA DEL MEDI AMBIENT

Des de fa anys l’Ajuntament de Marratxí es compromet més que mai amb el Medi Ambient i la sostenibilitat, per això enguany organitzam una diada plena d’actes i esdeveniments centrats en la conscienciació la recuperació d’ecosistemes per frenar la perdua de la biodivesitat

ESCOLES D’ESTIU

Preinscripcions de l’1 al 15 de juny.

ESCOLETES MUNICIPALS (0-3 ANYS)

A Marratxí tenim 2 escoletes públiques que comparteixen un projecte educatiu basat en l’aprenentatge a través del joc i de les experiències sensorials. En aquest espai trobaràs tota la informació que necessites.

ESPAIS JOVES

Els espais joves son una alternativa vàlida, educativa i sociocultural als joves de Marratxí, organitzant diferents activitats i essent un punt d’informació i orientació en els temes que més els hi preocupen.

COMPRA ALS MERCATS

Els mercats de Marratxí són un servei per al ciutadà que ofereixen productes de proximitat i que no es poden adquirir a grans superfícies i que també permet als nostres veïns conviure i intercanviar relacions interpersonal en un espai tradicional.

GESTIÓ RESIDUS

A Marratxí volem aconseguir l’objectiu de residuu zero. Per això tenim un pla per augmentar la gestió dels residuus.

WIFI GRATUÏT

A Marratxí tenim diferents punts del municipi amb accés gratuït a Internet via Wi-Fi gracies a la iniciativa de la Unió Europea WIFi4EU

TRANSPORT PÚBLIC

Marratxí és un dels municipis millors connectats amb transport públic de l’illa. Descobreix com pots moure’t sense fer ús del teu cotxe

TAXI A LA DEMANDA

Anar a l’hospital Son Llàtzer i als Centres de Salut de Marratxí ara és més facil i a preu de bus!

BIBLIOTEQUES

A Marratxí tenim dues biblioteques plenes d’activitats per totes les edats. Vine a passar una estona amb nosaltres.

FARMÀCIES DE GUÀRDIA

Si necessites una farmàcia, aquí trobarás la informació de les que estan de guàrdia.

ANIMALS DE COMPANYIA

Tens un animal de companyia? Aqui tens tot el que has de tenir en compte a Marratxí.

PARCS I JARDINS

Marratxí es un municipi verd. Descobreix tots els racons per disfrutar de la natura.

OLLERIES

Des de finals del segle XVII comença la tradició de les olles a Pòrtol amb l’argila blanca, extreta del Pou del Coll i la terra roja de les Coves de Can Guidet es fabriquen artesanalment peces de ceràmica tradicionals i modernes.