COMPRA ALS MERCATS

Els mercats de Marratxí són un servei per al ciutadà que ofereixen productes de proximitat i que no es poden adquirir a grans superfícies i que també permet als nostres veïns conviure i intercanviar relacions interpersonal en un espai tradicional.

OLLERIES

Des de finals del segle XVII comença la tradició de les olles a Pòrtol amb l’argila blanca, extreta del Pou del Coll i la terra roja de les Coves de Can Guidet es fabriquen artesanalment peces de ceràmica tradicionals i modernes.

APARADOR VIRTUAL

Troba tots els comerços que estan a prop teu, els que venen online i els que tenen servei de recollida o venda a domicili.

fachada sa deixalleria

FANG CUINA

Fang Cuina va començar com una iniciativa per donar a conèixer la cuina de Marratxí combinada amb el fang; amb l’objectiu de continuar amb aquesta premissa, enguany ens adaptem a les noves mesures, però amb el mateix objectiu: donar visibilitat a la nostra cuina i a la restauració del nostre municipi.

AJUDES DIRECTES

L’Ajuntament de Marratxí, per pal·liar els efectes econòmics de la pandèmia en el teixit productiu i social del municipi, ha mobilitzat juntament amb el Consell i el Govern, 927 mil euros per ajudes a comerços i autònoms.

POLÍGON DE MARRATXÍ

Al polígon de Marratxí s’hi troben ubicades més de 25 empreses.

FIRES DE MALLORCA

A Marratxí es fan fires de diferents temàtiques i en diferents èpoques de l'any. Aquí pots trobar informació de cadascuna d'elles: on es fan, quan, com participar-hi, etc.

ECO-COMERÇ

Es denomina eco-comerç al conjunt d'activitats de recol·lecció, producció, processament, comercialització de béns i serveis derivats de la biodiversitat nativa, baix criteris de sostenibilitat ambiental, social i econòmica.

ASSOCIACIONS DE COMERÇOS

Consulta la informació sobre les diferents associacions de corços de Marratxí.