Escola d’adults curs 2022/23

Des de fa més de deu anys l’Escola d’Adults de Marratxí ofereix a tots els interessats en ampliar els seus coneixements un gran ventall de possibilitats formatives tan presencials com a distància. El curs 2022-2023 ampliam el ventall formatiu amb més idiomes i tallers gratuïts. La totalitat dels cursos de formació  són certificats i el cost de la matrícula és de 60€ a exepció dels tallers gratuïts.

La inscripció presencial a l’Escola d’Adults de Marratxí serà els 5 i 6 d’octubre en horari de 16.30 a 19h a l’IES Marratxí.

La inscripció online a l’Escola d’Adults de Marratxí serà del 26 de setembre al 2 d’octubre per als cursos de 2022 i  del 28 de novembre al 4 de desembre pels cursos que comencen el 2023:

INSCRIPCIÓ ONLINE

Més informació i consultes:

  • 627 029 147

  • info@exitim.com

Formació presencial

Formació online

Tallers gratuïts

Centre

  • IES Marratxí

    Carrer Arbre de la Ciència, 1B, 07141 Marratxinet, Illes Balears

FAQ

A qui van dirigits?

Els cursos per a gent gran van dirigits, principalment, a persones majors d’edat que volen millorar el seu CV.

Nivell de qualificació?

El nivell de qualificació requerit per tal de cursar els cursos que s’ofereixen per a adults depèn directament de cada curs concret.

Quant duren els cursos?

Els cursos de formació per a gent gran solen durar unes 50 hores. També podreu trobar cursos de formació reglada que es realitzen en períodes molt més curts.

Cost aproximat?

El cost aproximat dels cursos sol ser d’uns 60€.

A on puc demanar més informació?

Pots dirigir-te a l’Àrea d’Educació al email: escolaadults@marratxi.es