ACTIVITATS I TALLERS GENT GRAN

Els tallers i les activitats per a gent gran és la teràpia no farmacològica més eficaç per aconseguir un bon envelliment, tant en salut física com mental.

AJUDA A DOMICILI

El servei d’ajuda a domicili comprèn tant l’atenció personal, que es dirigeix fonamentalment a la cura de la persona o persones ateses en el domicili i el suport a l’entorn cuidador, com la neteja de la llar, que és un servei de suport a la neteja ordinària de l’habitatge i al seu manteniment en condicions acceptables d’higiene i salubritat.

CENTRES DE DIA PÚBLICS

Es tracta d’un centre classificat d’estades diürnes que ofereix serveis d’assistència i oci per a les activitats de la vida diària de persones majors que comencen a sofrir un deteriorament a nivell físic o psíquic.

ASSOCIACIONS DE GENT GRAN

A Marratxí tenim un grapat d’associacions de gent gran molt actives i distribuides per tot el municipi. Descobreix-les.

RUTES SALUDABLES

Des de l’Ajuntament de Marratxí juntament amb la Conselleria de Salut, Família i Benestar Social hem posat en marxa el projecte de rutes saludables al voltant dels centres de salut. Vols que caminem plegats i fer salut? Apunta’t-hi

MÀQUINES BIO-SALUDABLES

L’Ajuntament de Marratxí ha posat a disposició de la ciutadania unes instal·lacions als parcs i jardins del municipi amb l’objectiu de promoure l’activitat física entre la gent gran.

TAXI A LA DEMANDA

Anar a l’hospital Son Llàtzer i als Centres de Salut de Marratxí ara és més facil i a preu de bus!

Viure a MTXI

TRANSPORT PÚBLIC

Marratxí és un dels municipis millors connectats amb transport públic de l’illa. Descobreix com pots moure’t sense fer ús del teu cotxe

CONEIX MTXÍ

COMPRA ALS MERCATS

Els mercats de Marratxí són un servei per al ciutadà que ofereixen productes de proximitat i que no es poden adquirir a grans superfícies i que també permet als nostres veïns conviure i intercanviar relacions interpersonal en un espai tradicional.

UNIVERSITAT OBERTA PER A MAJORS DE LA UIB (UOM)

El programa Universitat Oberta per a Majors de la UIB (UOM) és un programa educatiu, cultural i social que varen dissenyar, desenvolupar i posar en marxa dos professors del Departament de Ciències de l’Educació de la UIB durant el curs acadèmic 1997-98.