FORMACIÓ

A Marratxí oferim diferents cursos i formacions per persones majors perquè mai es tard per apendre coses noves. Accedeix a la informació dels cursos per a gent gran que s’imparteixen.

RUTES SALUDABLES

Des de l’Ajuntament de Marratxí juntament amb la Conselleria de Salut, Família i Benestar Social hem posat en marxa el projecte de rutes saludables al voltant dels centres de salut. Vols que caminem plegats i fer salut? Apunta’t-hi

XARXA D’HORTS URBANS

És un projecte que pretén la posada en marxa d’horts urbans com una forma d’educació ambiental i nutricional, de prevenció de l’exclusió social i de promoure l’autonomia de les persones. 

ACTIVITATS I TALLERS

Consulta totes les activitats programades per a gent gran.

AJUDA A DOMICILI

El servei d’ajuda a domicili comprèn tant l’atenció personal, que es dirigeix fonamentalment a la cura de la persona o persones ateses en el domicili i el suport a l’entorn cuidador, com la neteja de la llar, que és un servei de suport a la neteja ordinària de l’habitatge i al seu manteniment en condicions acceptables d’higiene i salubritat.

CENTRES DE DIA PÚBLICS

Es tracta d’un centre classificat d’estades diürnes que ofereix serveis d’assistència i oci per a les activitats de la vida diària de persones majors que comencen a sofrir un deteriorament a nivell físic o psíquic.

ASSOCIACIONS DE GENT GRAN

A Marratxí tenim un grapat d’associacions de gent gran molt actives i distribuides per tot el municipi. Descobreix-les.

MÀQUINES BIO-SALUDABLES

L’Ajuntament de Marratxí ha posat a disposició de la ciutadania unes instal·lacions als parcs i jardins del municipi amb l’objectiu de promoure l’activitat física entre la gent gran.

UNIVERSITAT OBERTA PER A MAJORS DE LA UIB (UOM)

El programa Universitat Oberta per a Majors de la UIB (UOM) és un programa educatiu, cultural i social que varen dissenyar, desenvolupar i posar en marxa dos professors del Departament de Ciències de l’Educació de la UIB durant el curs acadèmic 1997-98.

TAXI A LA DEMANDA

L’Ajuntament posa a la vostra disposició un servei de taxi a la demanda per arribar amb facilitat a l’hospital Son Llàtzer, a més de diferents centres de salut. El preu són 1,5€ per trajecte.