fachada sa deixalleria

PROCÉS EXTRAORDINARI D'ADMISSIÓ A L'ESCOLETA D'ES PONT D'INCA NOU

El 15 de novembre  comença el procés admissió extraordinari per a infants de 0-1 anys a l'Escoleta d'Es Pont d'Inca Nou.

BIBLIOTEQUES

La missió de les nostres biblioteques és formar part activa del municipi, esdevenint el centre d’informació local, i facilitar als usuaris suports per a la seva formació, lleure i cultura.

EDUCACIÓ VIAL

A Marratxí tenim un programa pioner a Mallorca en educació vial per a infants. Coneix-lo

PARCS I JARDINS

Marratxí es un municipi verd. Descobreix tots els racons per disfrutar de la natura.

ESCOLES I INSTITUTS

Consulta totes les escoles i instituts per estudiar a l'illa de Mallorca, on s'inclouen les escoles i instituts de Marratxí.

ESCOLES D'ESTIU 2021

Un estiu més tornen les Escoles d'Estiu a Marratxí. Enguany les preinscripcions seran de l'1 al 15 de juny.

ESCOLETES MUNICIPALS 2021 2022 (0-3 ANYS)

A Marratxí tenim 2 escoletes públiques que comparteixen un projecte educatiu basat en l'aprenentatge a través del joc i de les experiències sensorials. En aquest espai trobaràs tota la informació que necessites.

CONSELL DE LA INFÀNCIA

El Consell Municipal Infantil i el Consell Municipal de l’Adolescència de Marratxí són uns òrgans estables de participació, de caràcter consultiu, que tenen com a finalitat promoure la participació infantil i juvenil al municipi

PISCINES MUNICIPALS  2021

Torna l’estiu i a partir del divendres 18 de juny, obren les piscines municipals de Sa Cabana i Pòrtol.  La del Pla de na Tesa ho farà el dilluns 21 del mateix mes.