7è CONCURS DE POSTERS I CLIPMETRATGES DE PREVENCIÓ DE CONSUM DE TABAC EN ELS JOVES

L’objectiu és fer reflexionar els alumnes de 5è i 6è d’Educació Primària, 1r, 2n, 3r, 4t ESO i alumnat de formació professional bàsica sobre el consum de tabac i els seus riscos, pràctiques de promoció de salut i lleure saludable.

CAMPANYA MATANCES I TRIQUINOSI 2022/2023

L’objectiu és informar als propietaris de porcs que han de ser sacrificats per a consum privat de l’obligatorietat de dur a terme una anàlisi de detecció de la triquinosi.

SEGURETAT ALIMENTARIA

El Servei de Seguretat Alimentària té entre els seus objectius la vigilància i el control sanitari d’establiments, aliments i productes alimentaris per procurar un alt nivell de protecció de la salut de la ciutadania en relació als aliments que consumeix.

TEST COVID ESCOLETES I COL·LEGIS PÚBLICS DEL MUNICIPI

L’Ajuntament de Marratxí ha entregat a les escoletes i als col·legis públics del municipi un kit covid per tal de detectar de forma ràpida els possibles positius per coronavirus.

RISCS DE L’ALCOHOL

Amb el temps, el consum excessiu d’alcohol pot causar malalties cròniques i altres greus problemes.

GIPEC (IB)

El Grup d’Intervenció Psicològica en Emergències i Catàstrofes de les Illes Balears (GIPEC IB), compte amb cinquanta professionals de la psicologia, amb formació, experiència i especialitzats en l’àmbit de les emergències fent feina per oferir un servei les 24 hores, els 365 dies de l’any.

QUÈ FER A MTXI?
piscina municipal

PISCINES MUNICIPALS 2022

A partir del mes de Juny estan obertes les piscines municipals de Marratxí. Entra i consulta tota la informació.

VACUNACIÓ

Tota la informació que necessites sobre les campanyes de vacunació, la pots trobar aquí.

DONA SANG

L’Ajuntament de Marratxí colabora amb la fundació Banc de Sang per fomentar la donació de sang entre els veïnats. Consulta les dates de recollida al calendari de la Fundació.

URGÈNCIES

Per qualsevol urgència mèdica us podeu adreçar al Centre de Salut Martí Serra o a l’hospital Son Llàtzer.

XARXA DE SALUT

La Xarxa de Salut és una plataforma local que té com a propòsit millorar la salut de la població de Marratxí, creant entorns saludables. .

ATENCIÓ PRIMÀRIA

Per consultes d’atenció primària us podeu adreçar als centres de salut Muntanya i Martí Serra, a més de l’hospital Son Llàtzer

TAXI A LA DEMANDA

Anar a l’hospital Son Llàtzer i als Centres de Salut de Marratxí ara és més facil i a preu de bus!

https://www.ibsalut.es/

TARGETA SANITÀRIA

Consulta els documents que necessites per tal de renovar o substituir la tareta sanitària.

MÀQUINES BIO-SALUDABLES

L’Ajuntament de Marratxí ha posat a disposició de la ciutadania unes instal·lacions als parcs i jardins del municipi amb l’objectiu de promoure l’activitat física entre la gent gran.

TARGETA MOBILITAT REDUÏDA

L’Ajuntament de Marratxí posa a disposició una sèrie d’espais d’estacionament per persones amb mobilitat reduïda o amb discapacitat. Per ocupar aquests aparcaments s’ha de ser posseïdor de la targeta d’aparcament per persones amb mobilitat reduïda o amb discapacitat.