VIATJA AMB LA TARJETA INTERMODAL A LA EMT

Els usuaris del TIB ja poden viatjar en el bus de l’EMT de Palma amb la Targeta Intermodal, d’aquesta manera, l’usuari ja no necessita tenir dues targetes de transport diferents.

Les tarifes que s’han establert són les següents:

* Per a fer transbordaments entre TIB (bus, metro o tren) amb EMT.
El transport d’EMT surt gratis, dins un període de temps de:
TIB+EMT= 60 minuts màxim entre sortida TIB i entrada EMT.
EMT+TIB= 90 minuts màxim entre entrada EMT i entrada TIB.
NOTA: NO ES GRATUÏT el transbordaments amb línies d’Aeroport
Si es fa transbordament: 1,15€  / si no es fa:  5,00€
ES VALIDEN TOTS DOS TRAJECTES AMB LA MATEIXA TARGETA TIB.
* Si ha passat el temps màxim de 60/90 minuts, es pot pagar l’EMT:
Validant amb la targeta TIB: es cobrarà 1,15€ (en comptes de 2,00€ que és la tarifa ordinària).
Validant amb la targe Ciutadana (si es té): el preu serà sent el mateix d’abans, l’estipulat en aquesta targeta, segons perfil.

LA TARJETA INTERMODAL ARRIBA A MARRATXÍ

Els ciutadans empadronats a Marratxí podran tramitar la Targeta Intermodal a qualsevol de les tres OAC del municipi ( OAC Ajuntament, OAC Pont d’Inca i OAC Cabana) a partir del pròxim 22 de març. Per realitzar aquest tràmit és imprescindible demanar cita prèvia.

D’aquesta manera, els usuaris del bus TIB, Metro M1 i M2 i Tren ja no hauran de desplaçar-se a l’Estació Intermodal de Palma per fer les gestions relacionades amb la seva targeta de transport.

Tota la informació a >>> www.tib.org

Les 3 OAC del municipi són:
OAC- Ajuntament, Camí de n’Olesa, 66 – 971 78 81 00
OAC es Pont d’Inca, Av. Antoni Maura, 56 – 971 79 51 45
OAC sa Cabana, Camí de sa Cabana, 57 – 971 79 46 43
Imprescindible demanar cita prèvia per a realitzar els tràmits pertinents.

NOU SISTEMA TARIFARI

La Targeta Intermodal ara és un moneder i funciona amb un sistema de punts que premia els usuaris habituals, fent que com més viatgin més estalviïn. El saldo de la Targeta Intermodal es pot carregar online a la web del TIB. També es pot fer dins els busos i a través de les màquines d’autovenda de les estacions de tren i metro.

>>> www.tib.org

BUS TIB

Consulta l’horari de les dues línies del TIB que passen per Marratxí.

BUS EMT

Consulta l’horari de la línea 3 de l’EMT que connecta Marratxí amb Palma.

TREN

Consulta l’horari del tren que connecta Marratxí amb la resta de l’illa.

TAXI A LA DEMANDA

L’Ajuntament de Marratxí ofereix el servei de transport a la demanda per anar a l’hospital Son Llàtzer i, des del dia 15 de març de 2018, als centres de salut del municipi. Els interessats en fer ús d’aquest transport només han de telefonar a l’Ajuntament amb una antelació mínima de 24 hores, i des de l’àrea de Mobilitat es sol·licita un taxi per a la data indicada.

Els taxis no es desplacen als domicilis, sinó que s’habilitaran aturades específiques per a la recollida i tornada de passatgers. D’aquesta manera, hi haurà 3 freqüències d’anada i 3 de tornada amb els següents horaris de dilluns a divendres:

Sortides: 7:45, 8:30, 10:00, 11:30 i 12:30

Tornades: 8:30, 9:30, 11:00, 12:30 i 14:00

El taxi recollirà a tots els nuclis a les parades senyalitzades per tal efecte i tornarà els passatgers a les parades senyalitzades. El taxi pot recollir més d’una persona per trajecte (fins a un màxim de 4) si escau.

Cada una de les persones que utilitzin aquest servei pagaran al taxista 1,5€, i la resta del trajecte serà completament subvencionada per l’Ajuntament de Marratxí.

El passatger que encomani el servei i no l’utilitzi sense haver-ho  justificat amb dues hores d’antelació haurà de pagar l’import complet del servei per a poder-ho tornar a fer servir.

Amb aquest nou servei s’aposta per la eficiència i la comoditat dels viatgers en les seves visites a l’hospital de Son Llàtzer.