NOUS HORARIS D’ESTIU DEL TREN

Des del 15 de juliol i fins al pròxim 15 d’agost, estaran en vigor els horaris d’estiu dels Serveis Ferroviaris de Mallorca.

LA TARJETA INTERMODAL ARRIBA A MARRATXÍ

Els ciutadans empadronats a Marratxí podran tramitar la Targeta Intermodal a qualsevol de les tres OAC del municipi ( OAC Ajuntament, OAC Pont d’Inca i OAC Cabana) a partir del pròxim 22 de març. Per realitzar aquest tràmit és imprescindible demanar cita prèvia.

D’aquesta manera, els usuaris del bus TIB, Metro M1 i M2 i Tren ja no hauran de desplaçar-se a l’Estació Intermodal de Palma per fer les gestions relacionades amb la seva targeta de transport.

Tota la informació a >>> www.tib.org

Les 3 OAC del municipi són:
OAC- Ajuntament, Camí de n’Olesa, 66 – 971 78 81 00
OAC es Pont d’Inca, Av. Antoni Maura, 56 – 971 79 51 45
OAC sa Cabana, Camí de sa Cabana, 57 – 971 79 46 43
Imprescindible demanar cita prèvia per a realitzar els tràmits pertinents.

NOU SISTEMA TARIFARI

La Targeta Intermodal ara és un moneder i funciona amb un sistema de punts que premia els usuaris habituals, fent que com més viatgin més estalviïn. El saldo de la Targeta Intermodal es pot carregar online a la web del TIB. També es pot fer dins els busos i a través de les màquines d’autovenda de les estacions de tren i metro.

>>> www.tib.org

BUS TIB

Consulta l’horari de les dues línies del TIB que passen per Marratxí.

BUS EMT

Consulta l’horari de la línea 3 de l’EMT que connecta Marratxí amb Palma.

TREN

Consulta l’horari del tren que connecta Marratxí amb la resta de l’illa.

TAXI A LA DEMANDA

L’Ajuntament de Marratxí ofereix el servei de transport a la demanda per anar a l’hospital Son Llàtzer i, des del dia 15 de març de 2018, als centres de salut del municipi. Els interessats en fer ús d’aquest transport només han de telefonar a l’Ajuntament amb una antelació mínima de 24 hores, i des de l’àrea de Mobilitat es sol·licita un taxi per a la data indicada.

Els taxis no es desplacen als domicilis, sinó que s’habilitaran aturades específiques per a la recollida i tornada de passatgers. D’aquesta manera, hi haurà 3 freqüències d’anada i 3 de tornada amb els següents horaris de dilluns a divendres:

Sortides: 7:45, 8:30, 10:00, 11:30 i 12:30

Tornades: 8:30, 9:30, 11:00, 12:30 i 14:00

El taxi recollirà a tots els nuclis a les parades senyalitzades per tal efecte i tornarà els passatgers a les parades senyalitzades. El taxi pot recollir més d’una persona per trajecte (fins a un màxim de 4) si escau.

Cada una de les persones que utilitzin aquest servei pagaran al taxista 1,5€, i la resta del trajecte serà completament subvencionada per l’Ajuntament de Marratxí.

El passatger que encomani el servei i no l’utilitzi sense haver-ho  justificat amb dues hores d’antelació haurà de pagar l’import complet del servei per a poder-ho tornar a fer servir.

Amb aquest nou servei s’aposta per la eficiència i la comoditat dels viatgers en les seves visites a l’hospital de Son Llàtzer.