ORDENANÇA VEHICLES DE MOBILITAT PERSONAL

A causa de la proliferació dels VMP, en els espais públics del nostre municipi, s’ha considerat convenient l’elaboració d’una normativa pròpia del municipi per a regular les condicions d’ús i circulació.

SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT

Amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat l’àrea de Mobilitat vol oferir dues activitats per tal que els més petits coneguin d’una forma divertida com circular en bicicleta.

BUS EMT

A Marratxí pots agafar l’EMT. Consulta els horaris i les línees per moure’t amb transport públic i deixar el cotxe aparcat.

BUS TIB

A Marratxí pots agafar el TIB. Consulta els horaris i les línees per moure’t amb transport públic i deixar el cotxe aparcat.

TREN

A Marratxí hi ha quatre parades del tren del SFM que connecten Marratxí amb Palma, Inca i Sa Pobla.

TAXI A LA DEMANDA

Anar a l’hospital Son Llàtzer i als Centres de Salut de Marratxí ara és més facil i a preu de bus!

ITINERARIS ESCOLARS SEGURS

Consulta el nou projecte d’itineraris escolars segurs.

Viure a MTXI

MOU-TE EN BICI!

En Marratxí queremos hacer de la bici una alternativa real para tus desplazamientos. Consulta qué opciones tienes para hacerlo y cómo queremos conseguir este hito.

TARGETA MOBILITAT REDUÏDA

L’Ajuntament de Marratxí posa a disposició una sèrie d’espais d’estacionament per persones amb mobilitat reduïda o amb discapacitat. Per ocupar aquests aparcaments s’ha de ser posseïdor de la targeta d’aparcament per persones amb mobilitat reduïda o amb discapacitat.

TARGETA CIUTADANA

Tots els ciutadans de Marratxí tenen accés a la targeta ciutadana amb la que poden accedir als mateixos descomptes que els palmesans gràcies a un conveni d’ambdós ajuntamnets.